KAYSERİ / KOCASİNAN - Erkilet General Emir Ortaokulu

Eyl

Okulumuzun ders giriş çıkış saatleri aşağıda belirtilmiştir

Eyl

Okulumuz konferans salonunda okul müdürü Ömer ÇELİK bşkanlığında veli toplantısı yapıldı.Toplantıda  liseye geçiş sistemi, okulun kuralları , kılık kıyafet, öğrenci davranışları gibi bir çok konuda veliler bilgilendirildi. Toplantıya katılan velilere teşekkür ederiz.

Haz

Emeği geçen velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda yıl sonu sergisi yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Hamdi Hoca General Emir: Diyalekt ile Anasınıfından ortaokul-liseye ve velilere kadar herkes yabancı dil öğrenebilir. Uygulama Google play ve App Store dan telefona yüklenebilir. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün geliştirmiş olduğu uygulama güvenli ve ücretsizdir.

Hamdi Hoca General Emir: Öğrenciler eba üzerinden veliler e devletten giriş yapabiliyor.

May

19 Mayıs Gençli ve Spor Bayramı okulumuz konferans salonunda kutlandı.

May

Okululmuz ana sınıfı tarafından anneler gününü kutlama etkinliği düzenlendi.

Ock

Okulumu 6-F sınıfı öğrencilerinden Alperen Boyacı'nın merhum dedesi nin hayrına 6-F sınıfı öğrencilerine yemek ikram edildi.

Eyl

Okulumuz fen bilimleri  öğretmeni Sena Göksün tarafından fen bilimleri dersinde uzay araçları konusunda roket etkinliği yapıldı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Doğa koruma ve milli parklar genel müdürlüğü Kayseri şubesince okulumuz öğrenncilerine yönelik biyoçeşitliliğin korunması ve biyo kaçakçılık konularında bilinç oluşturmak amacıyla eğitim programı düzenlenmiştir.

Ekm

Bakanlığımız tarafından tüm sınıflarımıza kurulmak üzere 26 adet akıllı tahtalarımız gelmiştir.Öğrencilerimizin eğitimlerini görsel ve işitsel duyularına hitap edecek şekilde ,daha kaliteli eğitim ortamında sürdürmelerini ve başarılarını arttırmalarını sağlayacak bu projede emeği geçenlere teşekkür eder ,öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

OKULUMUZDAN YİNE BÜYÜK BAŞARI. 17 ÖĞRENCİMİZ BURSLULUK SINAVINI KAZANMIŞ OLUP ,OKULUMUZ YENİ BİR REKORA DAHA İMZA ATMIŞTIR.BAŞARIDA EMEGİ GEÇEN ÖĞRENCİ ,VELİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE SONZUZ TEŞEKKÜRLER.

Eyl

19.09.2019 Tarihinde 8.sınıf öğrenci velilerimize Okul Müdürü Ejder AKKAYA ve Okul Rehberlik Öğretmemi Recep UZUNKOL'un katılımıyla lise geçiş sistememi üzerine seminer verildi.