KAYSERİ / KOCASİNAN - Erkilet General Emir Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

8.Sınıf öğrencilerimize liseleri tanıtmak ve motivasyon sağlamak için LGS sınavı ile öğrenci alan okulları ziyaret ettik. Osman Ulubaş Fen Lisesi, Sümer Fen Lisesi, Sami Yangın Anadolu Lisesi'ne göstermiş oldukları misafirperverlik ten dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Kayseri büyükşehir belediyesi tarafından okulumuz 5 ve 6.sınıf öğrencilerine AFAD eğitimi verildi. eğitimin sonunda öürencilere hediye verildi. Eğitimi veren eğitimcilere ve belediyemize teşekkür ederiz

Ock

Okulumuz teknoloji tasarım öğretmenleri tarafından dönem içerisinde  yapılan çalışmalar sergilendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

okulumuzda yapılan deneme sınavında başarılı olan öğrencilerimiz ödüllendirildi. öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85. yıl dönümünde okulumuzda yapılan programla anıldı.

Ekm

Okul  aile birliği toplantısı okulumuz konferans salonunda öğretmenlerin ve velilerin katılımııla yapıldı. Toplantıda okul aile birliği başkanı ve üyerleri seçildi. toplantıya katılan öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Eyl

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v. )kameri aylardan Rebiü’l-Evvel ayının 12.günü dünyaya gelmiştir. Bu gün Mevlid Kandili olarak kutlanmaktadır. Bu vesileyle Peygamberimizi daha iyi öğrenip tanımak ve sünnetlerini hayatımızda uygulamak maksadıyla okulumuzda pano ve Mevlid-i Nebi programı hazırlanmıştır.

Eyl

Okulumuzun ders giriş çıkış saatleri aşağıda belirtilmiştir

Eyl

Okulumuz konferans salonunda okul müdürü Ömer ÇELİK bşkanlığında veli toplantısı yapıldı.Toplantıda  liseye geçiş sistemi, okulun kuralları , kılık kıyafet, öğrenci davranışları gibi bir çok konuda veliler bilgilendirildi. Toplantıya katılan velilere teşekkür ederiz.

Emeği geçen velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.